PICTURĂ

Câteodată este nevoie de puțin mai mult pentru ca ceva frumos să devină cu adevărat special. Arta este unul dintre cele mai frumoase cadouri de care ne putem bucura, pentru că este o experiență care îți poate reconecta mintea, trupul și simțurile. 

În meseria noastră, acest lucru se traduce prin pictură murală, acel element care trezește la viață și conferă un aer aparte oricărui spațiu. Claudiu Gologan este artistul din echipa Illustra Design, cu o experiență de peste 13 ani în domeniu și proiecte care variază de la spații comerciale, apartamente, case, locații de retail (cafenele, restaurante, magazine), SPA-uri, birouri și până la pictură murală în biserici. Pictează tablouri, pereți și obiecte de mobilier cu aceeași îndemânare și pasiune, așa cum numai un artist desăvârșit o poate face.

PROIECTE REPREZENTATIVE

Nicolae Tonitza

Căci un artist, mai înainte de a produce, contemplă; contemplă timp îndelungat, contemplă cu smerenie natura care-l înconjură; viaţa care se agită în juru-i şi din care el face parte cu tot sufletul şi tot trupul lui.