Project Description

Mantasaly Resort este locul unde elementele naturale și construcția artizanală sunt combinate armonios, creând o stațiune de vacanță de 4 stele.

Proiectul propus a prins viață prin implicarea activă atât a echipei Illustra cât și a proprietarilor resortului, care și-au dorit să creeze un spatiu primitor cu un concept unic, iar rezultatul să ofere viitorilor clienți o experiență de neuitat.

Echipa noastră a lucrat cu multă pasiune pe acest proiect alături de ceilalți specialiști, fiecare detaliu a pus în valoare fiecare spatiu, am acordat atenție deosebită peisajului natural unic realizând o adevărată poveste în jurul principalului punct de interes, natura.

Culorile delicate și formele arhitectonice ușoare creează un contrast uimitor cu piscină ozonată cu albastru turcoaz, pentru a imortaliza momentul am creat un spațiu de relaxare în jurul piscinei. În ceea ce priveste cazarea, am reinterpretat conceptul de cazare tip bungalou, rezultând o combinație între util, spațios și modern pe de o parte, respectiv rustic, tradițional și intim.