Project Description

„The Mansion” este locul unde istoria și modernismul, trecutul și prezentul se întâlnesc într-un cadru eliptic desăvârșit, chiar în centrul Bucureștiului.

Un scurt istoric al clădirii îl aduce în prim plan pe cunoscutul architect Alexandru Protopopescu. El folosea imobilul ca centru comercial, la parter fiind alimentare şi magazine de blănuri și căciuli, în timp ce la etaj, camerele erau date în arendă, având caracter de hotel. Fiind un apropiat al casei regale, chiar și Regele Carol I s-a zvonit că a venit în vizită la prietenul său arhitect, participând, discret, la câteva baluri şi petreceri organizate aici.

Astăzi, restaurat în întregime, vechiul hotel a „îmbrăcat” straie noi, însă a fost păstrat aerul nobil de altă dată.

Camerele din The Mansion Boutique Hotel au fiecare propriul lor stil. Fie că vorbim despre trenduri moderne ca cel contemporan, minimalist sau industrial, ori de cele clasice precum ghotic sau vintage, fiecare dintre cele 19 dormitoare spune o poveste. Una plină de culoare și imaginație.

Proiectul este format din 3 locuințe cu un regim de înălțime parter și etaj, fiecare locuință individuală are următoarele funcțiuni: la parter regăsim o zonă dinning, living, bucătărie, depozitări, hol și grup sanitar, iar la etaj avem 3 dormitoare, 2 băi, hol și depozitare.

Spațiile interioare sunt generoase și eficiente, tavane drepte și continue, ferestre și uși înalte, finisaje interioare și exterioare de calitate, terasă și grădină cu piscină special create pentru relaxare în aer liber cu familia și prietenii.