SERVICII & PORTOFOLIU

Illustra oferă clienților săi o gamă completă de servicii de arhitectură, design de interior și pictură personalizată.

În plus, Illustra pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de a comanda obiecte de decor și mobilă personalizată, în funcție de preferințele și nevoile fiecărui beneficiar.

ARHITECTURĂ

Lucrăm cu viitorul în minte și dezvoltăm strategii optimizate, pentru că vrem să evoluăm armonios în contextul unui epoci caracterizate de viteză, digital și mobilitate. Credem în sustenabilitate și iubim natura, așa că alegem cu atenție materialele și procesele pe care le aplicăm. Viziunea noastră despre arhitectură reflectă nevoia de ergonomie, identitate și un mix de urban și contemporan.

MAI MULTE

DESIGN INTERIOR

Design-ul de interior este o artă. Un element viu și puternic, este esențial pentru felul în care te simți zi de zi, este o reală o sursă de inspirație, emoții și un amalgam de elemente menite să îți aducă echilibru și confort. Ne jucăm cu texturi, culori, volume și elemente estetice pentru ca spațiile pe care ne punem amprenta să poarte marca soluțiilor noastre creative de design.

MAI MULTE

PICTURĂ

Câteodată este nevoie de puțin mai mult pentru ca ceva frumos să devină cu adevărat special. Arta este unul dintre cele mai frumoase cadouri de care ne putem bucura, pentru că este o experiență care îți poate reconecta mintea, trupul și simțurile.

MAI MULTE

DÉCOR

Decorarea unui spațiu devine mult mai ușoară atunci când găsești toate elementele într-un singur loc. Fie că este un apartament, un birou, un hotel sau un spațiu comercial, elementele de decor sunt chintesența locației, cele care conturează personalitatea și insuflă viață noului loc. Clienții noștri se pot bucura de un discount și prețuri direct de la furnizor – fără taxe adiționale și adaosuri comerciale.

MAI MULTE

PREZENTĂRI VIDEO & SOCIAL MEDIA

PEZENTĂRI VIDEO
FACEBOOK
INSTAGRAM